" Wish you were here love...

Nu ska jag gå och lägga mig..
varför kan jag inte bara få allt jag pekar på som när man va mindre, för då hade jag pekat på dig..
du rullar i mitt huvud hela dagarna.

HAPPYWORKER

Serverat hela dagen och även tagit emot beställningar!

jobbar från 10-16, men idag fick jag gå halv 4 ist =D
snällt av dem!

Stadsparken"


"A hole day without dropping enything"

Sjukt sexig tjej i mitten... hahahha eller inte!!!
ja idag var det då första dagen på praktiken! det gick bättre än jag trott. DEt började med att jag fick torka lite krydder men sedan, fick jag på mig servitris kläder och började med attt plocka av borden, sedan efter nån timme blev det att jag fick servera istället! super kul men väldigt nervöst. kan inte det med flera tallrikar i taget än.. men det kommer!!!

























































Valborg!

vaknade med mimmi hos pappi, och började städa lägenheten & sen kom mats hem med frukost till oss. käkade & sen drog vi in till lund. mötte upp robin, sebastian, robin, stefan, rasmus, marcus & jacob och sen drog vi till stadsparken. hade jätte trevligt hela dagen, fast där var över mycket människor och nästan för varmt. sen drog vi till staffanstorp, fixade oss och sen blev det fest! kom hem vid fyra ungefär men då hade alexandras pappa fest så var omöjligt att sova. men dagen/kvällen var underbar!




Ssssöndag

Jag o mimmi vaknade vid två, och vi hoppade in i duschen tillsammans, sen gick vi ner till två kockar & käkade med dem andra. satt där i några timmar, käkade & snackade skit. träffa snyggingar ;)
sen drog svikaren till sin bf.. :( då blev jag ledsen i ögat.
sen stack jag hem till mor nån timme och red hennes häst, det gick super :) sen tilölbaka till pappi på kvällen och träffade bastian och rasmus, och delade på en, med två riktigt sjuka/roliga/underhållande nördar. och då menar jag bokstavligen nördar!! hahaha över ballt =D sen  nu drog jag hem vid 12 och ska nanna kudden dirr!
För imorgon börjar praktiken!

RSS 2.0